19:00

Näsvikens IK

Referat: Delsbo IF - Näsvikens IK

En tidig seriefinal på Delsbo IP

Dom två obesegrade lagen i div.4 Hälsingland möttes denna kväll och skulle göra upp om tätplatsen i tabellen. Delsbo var piggast från start och hade flera halvfarliga hörnor. Men det var Näsviken som skapade dom första riktigt farliga målchanserna, både Jesper Karlsson och Tobbe Johansson hade bollar tätt utanför. Hemmalaget skapade några fler halvchanser men Näsviken var vassare och kunde ta ledningen i matchminut 40'. Tobbe Johansson rundade försvaret och rullade in bollen till Johan Brolin som satte bredsidan till och noterades för ledningsmålet 0-1. Johan Brolins mål blev det enda i första halvlek. Näsviken gör en bra första halvlek och många spelare är kandidater till Nikenligan denna dag, bland annat Dr. Larsson som visar fin form men plikten kallade och han tvingades avvika i halvtid för tjänst på Hudiksvalls Sjukhus.

Den andra halvleken var det Nikens Fredrik Nilsson som stod för den mest uppskattade fotbollsunderhållningen. Han rundade och snurrade med Delsbos försvar men lyckades inte komma hela vägen fram för att utöka ledningen. Men Delsbos grabbar lyckades heller inte komma hela vägen fram och resultatet 0-1 stod sig till slutsignalen.

Tätplatsen i tabellen intogs därmed av Näsviken med sju raka segrar och 21p!!!!
Samtliga spelare gör rätt för poäng i dagens Nikenliga men efter svår utsortering blir det